Mia Sara Nasuha

Mia Sara Nasuha
I heart you

Tanya ja, saya jawap semua.

Thursday, September 30, 2010

s a y s - huh npe tiap2 hari msty ujan .

j a w a p - kang tadak hujan, panaih plak. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

adakah anda comel ?

takk. anda lagi chumel. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

Kita perlu hidup untuk makan or makan untuk hidup.? ^^

dua2 salah. kita kena minum untuk hidup. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

pink or purple?

purple would be nice. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

pinggang aku sakit la plak.....sbb lame sangat dok kat depan leptop ni.....hehehehe

haha. p la rehat. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

kenapa xda orang slalu tnya soalan kt sye ek??uhuhuhh

tataw la. T_T

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

SPM candidates?

nope. tahun depan. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

kau gedik tak? hahaha

takk. kau ?

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

ble ak kate sakit............ape yg korg fikirkn??????

"sakit pa weh ? "
yg tu la yg akan muncul d otak.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

hye2 ! follow my belog ! look at my formsprng !

:) dah tengok dah belog anda. malaz plak nak follow. :P

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

hai....

hye. . .

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

kowank suke denga radio tak ? kalau suka denga lagu, denga radio jom layan radio nieh mmg best http://www.funker.fm

haha. :D
memang layan radio ni pun. ^_^

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

agak2 nye korang cool ker ?

ahha. saya suam2 ja. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

kentot

lepas angin.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

Tuesday, September 28, 2010

crita sket "the best moment" anda,?

satu family kumpul ramai2 masa raya or something2 like kenduri ka. that the best moment.
bila berkumpul tu, suasana akan jadi meriah+happening+ceria je. semua saling mengeratkan hubungan. yg paling best when someone bt lawak. masa tu ramai2 akan gelak dan suasana tu..like..can't describe. too much joy inside it. :)
i miss that moment. :))

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

dah tukar BG . Find me ?

dah view. 1 Malaysia tuhh. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

cara paling berkesan untuk korang mintak maaf dan mengaku kesalahan korang..?

hehehhee. tataw la nak kata pa.
just say sorry. then bt lawak sikit. :P biar dia terhibur sikit.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

selalu tido pkol brape ek??

4 or 5 pagi.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

ble ak kate sakit............ape yg korg fikirkn??????

apa yg saya fikirkan ?
" sakit pa dia ni ? "
haa. yg tu la. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

saya bosan . kamu bosan ?

a bit la.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

rindu saya sangat sangat sangat tak ?

takk.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

esok sekolah / kerja / ada kelas ?

skol.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

sekarang dah pukul bpe ?

4 pagi. T_T

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

kamu buat ape skrg ?

jawap soalan kamu,

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

saya sehat tau .

tataw. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

kamu sehat ?

boleh la. batuk2 sikit.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

rindu korang la ? sory tak bagi Qs . i busy sgt .

tape. i memang selalu dilupakan.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

kau ye admin lelakinsem.blogspot?

haha. yup. aku lha. kenapa bha ? :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

aippp..dah mandi?

dah.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

s a y s = cpe ade ym g tau ako .

ym = kuchiki_rukia1994@y.c

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

s a y s = aduh . ckit pewot .

boh minyak angin. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

bengang tak kalo kene tipu..? apa nak buat ngan org yg meniupu tuh ?

bengang tu of course ada. geram plak tuh.
haha. marah die jap, then jgn layan die. biar die minta maap. :P

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

Monday, September 27, 2010

ubat gigi pa yg bagus ek??

kodomo lion. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

tist 5 the important thing in ur life??

tist ? haha. list ea ? :)
1 - my mom
2 - my adek
3 - my czen
4 - my friend
5 - my boyfriend. <3

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

fb ngn f0msprng yg mna best??

haha. facebook of course. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

aish selamat mlm...tido kul brp?

petang~
tataw~

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

haha.cengei weyh.

haha.biasalah. ;D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

ahhhh...penat gile aku semalam buat open house......macam buat kenduri kawin la plak....ramai sangat...

hahha ! ;DDD
kenduri kahwin hg lagi meriah kott. ;DD

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

aish selamat mlm...tido kul brp?

petang~
tataw~

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

banyak soalan la . nak jawab cam mne niehhh ?

boh tanda titik sudaa~ ;D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

haiwan apa yg pling u syg? why??

kucing. ;D
cjomel. ;D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

sape pandai main piano??

tak pandai. ;D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

sampai mati

sampai syurga~

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

But i dont know how to use photoshop..Huu~

hohoho..:)
can't help ya'. ;D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

Saturday, September 25, 2010

hmm...x terlalu simple ke?? create pic yg smart ok x tok blakg?

ahah. memang simple pun. ;D
boleh ja. ikutla kreativiti awak. ^_^

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

mcm mne klu kte slalu ulang bende salah yg kte xnk wat????

erk..ni apa kes ni ? huhu.
kalau benda tu salah tapi kita dok buat juga, lebih baik kita puasa je la. ;D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

yup..t shirt..main colour purple n black.. ade idea x nk design cm ane?

ungu dan hitam. okeh. boh la nama klas kat bahagian tepi tgn. ada trademark klas ? boleh letak kat bahagian depan dgn tulisan yg kool.
setiap baju letak la nama korang sendiri kat mana2 yg korang nak. hhaha. sekian. ;D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

apekah poyo??anda poyo??ande suke poyo??saye poyo x??suke saye poyo??

haha. kalau awak nak tahu, dalam kamus dewan, poyo itu didefinisikan sebagai cantik.
saya poyo ? tak. biasa je.
kadang2 suke gak poyo. ;D
anda memang poyo !
suke2. ;D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

i going to design a clothes for my class... can give some ideas for designing? ^^

boleh jer. T-shirt ke ? warna ape nak ?

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

ade cpe2 thu app yg leh online free kt hp??

opera mini version 5.1

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

haha...xpe..xkesah ^^

ngeeeeeee. okeh. xD

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

aippp...

aippp..

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

Friday, September 24, 2010

:(

;D
heeeeeeeeeeeeee. maap2. xD

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

http://www.youtube.com/watch?v=wiGwXHFWUa8

adehhhhhhh. suka sangat bg link.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

http://makinlamamakingila.blogspot.com folo ke x blog sy?wee

tak. :D

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

benda paling "bodo" korang bt ? ;D

benda paling "bodo" korang bt ? ;D

Answer here

nak kurus ! any petua ?

nak kurus ! any petua ?

Answer here

bila bosan, nak bt pa ea ?

bila bosan, nak bt pa ea ?

Answer here

kalau sy folo blog awk?? awk folo blog sy blik x??hak3.

blog awak ape ? kalau best, saya follow je. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

macam mana nak masukan lagu kat blog ye mcm yang awak masukan tu

senang je. awak g kat mana2 website yg ada mp3, choose ur song, copy code dia, paste kat sidebar blog awak. done. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

nampak keling dgn ular yg mana patut di pukul dulu?

ular <---nanti dia patuk kita, saket. ;((
keling <---tak bahaya. manusia juga. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

aish....

uishhhhh...

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

Thursday, September 23, 2010

kalau korang berdepan ngan org yg ckp bebelit belit nieh mengalahkan ular sawa! apa korank nak buat??

haha. ! cakap kat dia,
" dah habis cakap ? " xD

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

weih, perfume pa best ? ak pkai axe choc pnya bau sedap x ? :D rekomen ht murah2 skit =,=. bab ak ni kdekut xD

haha. ! hg laki ka ?
adehhh..aku tataw ahh perfume lelaki.
yg aku taw, hugo boss bau dia sedap wehh. ;)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

tgk background saya . CANTIK TAK ? Find me kalo tahu ?

haha. xD
boleh la. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

lawa design :)

design formspring nih ? ahaha. edit semata2. xD
macehh ya. :)

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

awat lagu ni

awat cek ?

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

lapaq nasi minyak ak??

lapaq gak. bila anda mau kawin ? xD

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

korang cengeng ke ?

kadang2.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

siape yang paleng anda sayang ?

my mom. ^_^.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

knapa org kentut?

sebab nak lepas angin mushukk.

Hang tak puas hati tang mana ? Kutuk cepat !

Wednesday, September 22, 2010

adakah anda suke berkongsi masalah ngn kwn anda??

yes. ;)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

waa......pakcik aku masuk surat khaba metro hari ni dengan najib....

ya ka ?
muhong ahhh.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

cm ne na wat lgu kat blog ? (-lau owg open page ite , dga lgu-) =D -yur blog visitors-

heee. go to Flash Player.
sign up klu blum bt akaun.
pilih la nak lagu apa.
then "+" di playlist anda.
amek code playlist tuh.
paste di kotak sidebar blog anda. ;)
klu tak paham, tanya lagi. ;)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Perkara pe yg paling takot?

ahli keluarga meninggal. ;(

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Tuesday, September 21, 2010

followed.. ^_^

aww ! maceh. ^_^

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

aish..intel or AMD

amd tuh menatang pa ? xD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Ade org x kt FS ni ade org ka xda.?Tye sume x respon je ^^

haha ! ade la. dah jawap dah semua. ada kat my profile. xD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

if i love you ? what u gonna 2 said ? :D

omg. ur lesbian. xD
hahaah !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

lau korang diberi pilihan .. korang nk jdi aiwan ap ?

haiwan ea..nak jadi kucing. weeeeeeeee~ chomel je kan . ahah !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

ap ko na jdi biler besa t ?

kemungkinan nak jadi penjual. xD nak berniaga !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

kalu umah awk terbakar.dn.diberi satu peluang untuk selamatkn super hero yg ade dlm umah tu..sape nk diselamatkn.? knp?

selamatkan super hero ? aik ? haha !
i will choose my mum la. kalau tadak dia, i nangeh kuaq aiq mata pink oo. xD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Monday, September 20, 2010

kenangan paling ta dpt dilupekan ? ape ?

hoho. Jatuh, jatuh, dan jatuh. xD
1 - depan kwn2 msa skola rendah.
2 - depan pak cik guard skolah. T__T
3 - jatuh kat City Plaza...omg ! T___T

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

ske rmbut awk ^_^. pkai shampoo pe ek ? wangi2 xD

haha ! xDD thankz !
ade ke plak. kite pernah jumpe ea? ;D
shampoo Sunsilk. xD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

erm...dimanakah..anda selalu lepak masa cuti sekolah?

depan komputer, layan fb. ;D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

anda kat ne ?

umah. anda ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

hari ni aku menjamu strawberry la plak....

wuuuuu..kenapa gtaw daku ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

how many u got for ur UPSR,PMR and SPM?weee

haha ! all you want to know ea ? ;D okeh2.
UPSR : 5A.
PMR : 8A.
SPM : akan menduduki SPM pada tahun 2011 so, tade result lagi. XDD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

jaoh pon dtg je la....hehehe

hehe. xD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Sunday, September 19, 2010

cili ke tomato ?

cili ke tomato ?

Answer here

man u ke chelsea ? ;D

man u ke chelsea ? ;D

Answer here

fav website ?

fav website ?

Answer here

hey hey :')

hey hey ;)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

anda selalu tido malam pukul bape?

kalau time cuti, dalam 4 pagi ahh.
kalau sekolah, dalam 1 ke..12 ke.. ;D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

adakah anda hotzz?? ^^

dakk. I'm cool bebeh. ;D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Do you got a blog.?

of course. ^_^
personal - nurnajaa.blogspot.com
formspring - jaanews.blogspot.com

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

sdey nape??

emmm. tade pape la. ;)
dah okay skunk. ;D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Saturday, September 18, 2010

online fb x??^^

skunk ngah online ^_^ ( 12.40 pagi, 19 sep. )

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

AKu baru ja nak ngorat ang,ang ada balak dah,x pa ah

aku baru ja nak kenai hg, hg dah marah aku. ta pa ahh. ;(

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

sedey x...:p

skunk...yes. ngah sedih. ;(

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Friday, September 17, 2010

sape chumeyll ? me or u ?

u. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

openhouse at my house 25 hari bulan @ sungai mulia 4 batu 5 datang a....all my frend....tebuka kepade semua...

thankz ajak tapi umah jaoh gilo. sorry. xD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

freemasons tu ape ?

ajaran sesat. :P

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

pe korang rse skrg??

rasa...saket pala. T________T

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

awat hg pulun sgt pompuan?hahha

aku kenai cara tulisan nihh. cehh. ta sangka hg mai tanya kat aku soalan cam nehh. ceyhh. bt anonymous plak. =_=

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

oh okay2

okay.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

kalau tangan anda dua2 kudung,na buat apa?

pinjam tgn anda. xD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

nape la....soalan korang merapu sangat???

soalan ape ? dah lama tak bukak formspring nehh.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

haha saya bosan anda ?

saya bosan jugak. jom spamm.? xD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

belom isi lagi. sekejap, borang mane ni ?

cena nak habaq ea..ta qeti nak terangkan. T_T
ada yg borang yg dia nak detail kita tuh. boh alamat, nama, ic, segala semua la yg dia nak. nanti dia antaq kat kita.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Thursday, September 16, 2010

lelakinsem ? ahhaha

hahaha ! awat ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

belum terlambat nk ucap, selamat hari raya... boleh maafkan kesalahan yg dilakukan oleh sy ? kalo xboleh, nyatakan la kenapa dan apa salah sy ?

hahha. bolehh saja. XD

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

najaa, cmne nk claim duit dari mangaads tu ? ako nk claim duit ak...

bila duit dah cukup sampai tahap yang korang target, then Mangga akan bagi cek kepada korang.
Sebelum tuh, semua borang dah isi ea ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

nak duet qaya !!

nak duet qaya !!

Answer here

Wednesday, September 15, 2010

nape dah lama x update blog????

sebab skunk ngah dalam mood BERCUTI.
Nanti saya update. skunk nak cuti, cuti, cuti ! :D
biaq blog berhabuk sat. nanti cek sapu sampah. :D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

bila nk kawin??

insyallah, lagi beberapa tahun with my hubby. tu pun kalau umoq panjang. ^_^.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

suka la rambut awak . <3

wohh. macehh. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

arh....aku ad penyakit......td aku gi jumpe dokter aku kene ambik darah pastu dokter ckp aku kene penyakit tairod.....arh...kenape la....penyakit tu nak dtg kat aku????

sian kat hang. dah Allah nak bg, trima ja lah nasib anda. sekian.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

kenape aku jd begini????

jadi pa ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

knape gurl playgurl????

kenapa boy playboy ???

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

gajah....

semut...

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

how can u judge a person whether he/she is good or bad?

by his attitude.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

babes/dudes, what do u think is the funniest way to die??

mati sebab terkejut.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

berat aku 40kg skang dah naik 41.5kg....nak kene turun kan 1.5kg cam ne aku nak buat....????

p makan cili byk2, biaq berpeluh byk then saket perut maka semua isi2 tahun lepas akan kuaq. yeahh ! sila cuba !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Tuesday, September 14, 2010

aish bnyk duit raya ker?

dak..T_T

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

If you were a teacher, what subject would you like to teach?

subject terbaru, "blogging".

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

What is the craziest gift you ever received from someone?

emmm. dari kecik sampai skunk, tak pernah dapat hadiah yang craziest nehh. paling hampeh dpt, tuala mandi hello kitty. goshh !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

nie ha..knp setiap pertemuan mesti adew perpisahan??

sebab kita tak boleh slalunya bersama dgn setiap orang/benda selamanya sebab setiap orang/benda ada "tarikh luput".

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Duit raya dpt bnyak tak?

dak..T_T

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

hg sapa dia?hahaha

hg ni sapa plak ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Friday, September 10, 2010

agak2 korank dapat wet raye tak tahun nieh ?

tak.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

cam na naw bagi blog kite nmpak smart n cantik.

tukar layout. boh la benda yg patut asalkan ta menyemak dan nampak kemas.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

hey ... Selamat hari raya aidilfitri .. maaf zahir dan batin .. :D

heyy..selamat hari raya gak. :)
maap zahir batin.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

raya khamis ke jumaat?

sabtu. muahhaha !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Selamat Hari Raya :)

selamat hari raya gak. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

heyy, selamat hari raya, maaf zahir & batin :))

heyy, selamat hari raya !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Raya di mana tahun ini? Bandar or Kampung?

bandar kat mergong. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

followed :)

thank you. ^_^

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

ketupat atau lemang?

ketupat

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Tuesday, September 7, 2010

raya taon nie tabest? btul x?

tataw nak kata.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Monday, September 6, 2010

bf nama apa?

boifren = Afiq Lutfi. muahahaha ! :D
best fren = fasihah, myra.:D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Selamat hari raya baju raya tahun ni warna ape yer?...=p

selamat hari raya jugak. :)
ungu. ^_^
anda ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

kwan saye msuk hospital sbb xcident...doakan die cpt sembuh yer...=__=

baik.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

raye kat mana?

umah sayang. :D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Rozita che Wan rumah dia kt mana?

kat taman PKNK.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

saye bangga jadi rakyat malaysia kerana ...................

saya bangga jadi rakyat Malaysia sebab tiap2 hari leh makan roti canai / nasi lemak. muahaahha ! :D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

raya kat mne tahun ni ?

bukan dah tanya ka soalan ni...
kat aloq setaq kedah.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

bagi fendy duit raya k ?

tamow. :D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

full tak puasa ?

tak sebab cuti. ^_^

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

puasa cam mne ? ok tak ?

ok je. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

dah pakai baju ?

of kos.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

dah mandi ?

lom. :P

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

dah minum ?

dah masa sahur tadi.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

dah makan ?

baru lepas sahur tadi. ( masa ngah jawap ni kul 6 pagi. )

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

bape bnyk QS kat dlm inbox ?

skunk 47 je.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

kalo tak nak inbox k .

nak, so tamaw inbox.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

korang nak di spam ?

nak kalau tuan soalan mau spam. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

fendy datang nak spam .

silakan.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

hey hey hey ,

hey !! :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

aish..seminggu lg nak raya...persiapan raya.. mcm mana?

biasa je. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

korg boring x... =________________________=

agak laaaaaaaaaaaaaaaa...T_____________T

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

awk sihat hari ini?

alhamdullilah. ^_^.
sehat. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

saya.cari.fb.yang.brsial.mai

saya.tak.paham.apa.itu.bersial.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

raye bju wrne ap .. ??

ungu! ^_^
anda ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

banyak2 kotak....kotak apew x ley lipat..

kotak hati. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

salam kemerdekaan yerr..lame xnmpk..cuti ea..hehe :))

salam kemerdekaan jugak. :)
yup. heeeeeeeee.:D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

antare hidup dan cinta, mane satu anda plih??

hidup bebeh. !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

kenapa sekolah penting

sebab sekolah ada cikgu. hahaha ! :D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

haish..esok merdeka....

haish..da lepas. ( masa ngah jawap ni dah nak raya. :D )

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

ehhh.....

ehhhhhh...*sambil tgk kiri kanan*

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Duit raya boleh?

raya mai boleh ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

rasa2 duit raya tahun nie dpt banyak tak ?

ta sebab da tua. :P

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

raya kat mne tahun nie ?

aloq setaq kedah. :D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

baju raya tahun nie warna apa ?

ungu ! :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

dah buat kuih raya ?

tak. T_T

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

shopping banyak tak raya tahun nie ?

ta sgt. ala kadar suda. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

dah shopping raya ?

baru je g sopink. :D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

korang pose tak hari nieh ?

of kos !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

sehat ?

of kos bebeh !

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

apa kabo ?

sehat walafiat. :D

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

salam .

w'salam.

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

baju kebaya or baju kurung?

kurung babe. ;)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

aish...selamat hari menyambut ulangtahun kemerdekaan ke53...sudahkan anda kibarkan jalur gemilang?

:)
da. ^_^
anda?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

slamat ptang...nk teman gi bazar x...:)

selamat pagi. ^_^ ( masa tgh jawap ni )
boley gak. ^_^

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

bila nk kawin

entah ler. kome?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

anda puase dan cuti k ari ni???

ta. :)

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

Vi Sitter här i Venten och Spelar Lite Dota ?

nai. porke ?

Hang nak tanya apa ? Meh aku jawap !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails