Mia Sara Nasuha

Mia Sara Nasuha
I heart you

Tanya ja, saya jawap semua.

Friday, June 25, 2010

saya nak tanya betul ke agama islam hanya pelindung kepada yg tidak bertanggujawab....?

pelindung kpd yg tidak bertanggungjawap ? maksud anda, org yg bt something kat seseorang pastu dia tglkan cm tu je ? tu ke maksud anda? kalau ya, slah. islam pelindung org yg teraniaya/org yg xbersalah.

psst : sy xpandai la bab2 ni. maap. T_T

Tanya lah pape yang korang nak ^^

hg tau ark psal justkhai ngan hellioz tuh?.. dah smakin kecoh 6pak.. khai sabar je.. bdk hellioz 2 yg mlampau lbh~~

justkhai ? pergh..mesti r tau ! blogger terkenal kat malaysia tu !
hellioz ? siapa dia tu ? khai memang seorang yg penyabar. dia tak mudah melenting bila org kutuk dia.

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Wednesday, June 23, 2010

sedih2....wakakaka

sedih ea ? :DD

Tanya lah pape yang korang nak ^^

'sigh' tu pa?

"sigh" tu macam mengeluh la~ takan tataw ?

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Monday, June 21, 2010

awk tnggal kt mna eh?

kat kedah, alor setar. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Saturday, June 19, 2010

nk tnya kt dlm kotak ni ka? kt mna hg nk jwb lak?

ya la. aku jawap kat formspring aku la. bengap nya~~~

Tanya lah pape yang korang nak ^^

bla hg nk pkai tdung?(ceh..tngk hg pn x pnh..pndai2 ja bwt andaian)

hang sapa ?

Tanya lah pape yang korang nak ^^

skrg da nk kul 1 pg..esk plak aku ade paper pagi kul9...tp ml ni friday nite..n org sblh psg lagu kuat2...saya x bleh tido...dan ape ptot sy buat???

anda marah je orang sebelah tu. kata, "Woi ! memekak je ! Org nak tido r !! " Ha..macam tu. :DD heheh ! kalau dia marah balik, suruh je dia jawap paper anda esok sebagai ganti rugi memekak kan telinga anda. :P amacam ? haha ! kalau dia tamaw gak, p hempok pala dia. (kejam2)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

haha dah tukar nama semalam.ok cari gatekeeperszgonz@gmail.com

ok. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

ada smoker x dlm fmily hg?

dalam family aku? tade. sorang pown tak hisap rokok malahan semuanya tak suka rokok.

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Thursday, June 17, 2010

its complicatedddddddd

laaaaaaaaaaaaaaaa~~~ ada jugak ka fs nih? tataw la plak. sila tanya d sini. saya tak on9 fb. ngah baca blog lagi. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

nk tnya pa arh?haha

tampaq mau ? =.=

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Wednesday, June 16, 2010

saya sayang awak..didi

didi ? sapa didi ? saya sayang awak jugak. :))

Tanya lah pape yang korang nak ^^

berapa kali bercinta?haha...hebat x soalan aku??

haha ! biasa ja soalan. :P byk yg dah tanya. :) berapa kali ea..emm...xbyk pown. dalam 7kali ja. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

aku backstabber,...kau benci aku tak?=p

hohoho ! tak. :) sebab anda belum buat begitu kepada saya. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Tuesday, June 15, 2010

antara mr.os , zaibo, harun salim bahcik dan awie..hang nak yang mana.. BTW buasir tu sakit..aku dengaq orang cerita...aku x penah kena lagi..

emmm..saya suka awie lagi. :) awak ?
ouwh, saya pown dengar dari org yg buasir tu sakit. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

hg minat ark JB?

JB ? do you mean Justin Bieber ? ceyyyy..budak jambu tuh saya kureng minat ar..maaf la. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

tak.haha biasa la DJ untuk family.bila ada sedara mara yg kawin kena lah jadi pengurusi majlis.eh define apa tu SMKSB haha!

ouwh. i c. :)
heheh ! smksb stands for skola menengah kebangsaan sultanah bahiyah. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Monday, June 14, 2010

haha saya baru balik lepas mengendalikan aturcara majlis org kawin.masih study ke?

ouwh. tu keje u ke ? yup, maseh study as a student kat smksb. :DD dengan detailnya beritahu. heheh! :D

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Saturday, June 12, 2010

PERHATIAN SEMUA RAKYAT2 BLOGSPOT !!!!

PERHATIAN !!


BLOG INI DAH BERPINDAH KE WEBSITE YANG BARU. WALAUBAGAIMANA PUN, BLOG INI MASIH WUJUD DAN MASIH BERJALAN SEPERTI BIASA. BLOG INI HANYA UNTUK POST SOALAN-SOALAN DARI FORMSPRING SAHAJA. LEPAS NI, DAH TADE DAH NAK UPDATE2 NIH. TAK KUASE I. DAH NAIK MALAS LA U. =.=


SAJE JE TULIS BESOR2 SUPAYA KORANG NAMPAK !
TAK BERMAKNA TULIS BESOR2 TANDA KITA MARAH KAN ? HOHO ! PAPE HAL, SILA TANYA DI FORMSPRING DAN TUNGGU JAWAPAN KUAR DI PAGE NIH. :)


WEBSITE BARU APE ? NAK TAW KE ? HUHU~ OK2.
NAH. TEKAN LINK NI. www.ehnajaa.wordpress.com


DAH ! NAMPAK TAK ? HAHA ! TEKAN JE LA ! :D

Friday, June 11, 2010

Malas~

Malas giler r.

Malas nak update blog nih.

Malaz nak guna blogspot.

Malaz bila kena tag. (mcm tade faedah pown) T_T

Malaz giler bila orang tu suwoh kita follow dya. suka hati aku la nak follow kau ke tak. Kalau blog kau best, aku  follow punyer. Ni tak. hUH. =.=

Malas bila tengok orang tu tegedik2. GTH la.!

Malaz biler orang tu desak kita giler2. contoh, "nak no awk boley?" kita tak bagi. mula2 dia buat baik, yg tu tape g tapi esok tu dia mintak lagi. Dah aku kata aku tamaw bagi TAMAW BAGI LA BODOH.! ni yang buat aku naik geram nih.! Tak reti bahasa! Huh.! Maaf terkasar bahasa. =.=

Malas giler bila orang tu kata kita sombong. Hoi.! Maw nya aku tak sombong dengan hang.! asyik2 mintak no aku.! tadak keja lain ka hah???!! huh.! kalau kat myspace plak, asyik2 suwoh aku komen pic hang.! kalau lawa, maw jugak tangan aku nih p komen, ni tak. cam hare g. huh.! maaf, kasar bahasa lagi. =.=

Malas giler bila orang tu hias blogspot dye tuh dengan macam2 benda. Kalau boleh, semua aplikasi dya nak letak. huh.! sakit bijik mata aku je tengok.

Malas giler bila orang tu berlagak tak tentu pasal. Contoh, "blog i dah ade ramai follower, u sikit je? pegi la promote, nanti orang follow r u balik." Ek eleh..suka hati diowang r nak follow ke, tanak ke, itu diowang punya suka hati. Yang kau sibuk apehell? Btw, ni blog aku, bukan blog kau.!

Malas giler biler orang tu asyik post pasal diri dye je. Weh, ko tu artis ke yang nak cite semuanya? Hari aku.....Esok aku....pot pet pot pet~ Nyampah i.! huh.!

Malas giler bila orang tu marah aku. Ahh...aku mintak maaf. Dah, banyak giler dah ni. Thank sebab baca. Ni luahan hati aku sebenarnya. Huhu~ Tata. Salam.

If you were Given RM1,000,000.00 if you went into the Humanitarian Task to help the people in Gaza , would you do it ?

Wah3..banyak nya duit. xDD
emm..soalan tu macam tak kena je tp whatever la.
I WILL 4 GAZA. how about you ?

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Najaa , Nk Hujan ... mpa nyanyi ka tdi ? xD

Nak hujan ke? mpa dok mana? kami dok sp. tak ujan pown. kami tak nyanyi lagi hari ni. sat g bawu nak nyanyi. :D

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Pnah jtuh bukit x? xD

daki bukit pown tak pernah, cm na nak jatuh bukit. :DDD

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Brapa Kali telah dilamun cinta ? xD

emm...sat nak kira. ada la dalam...100x :PP
tu pown dengan Johnny Deep je ok.! :DD
Oh Captain Jack.! I.L.U. :))

Tanya lah pape yang korang nak ^^

pnh x shave bulu ketiak smpai ter'shave' kulit ketiak skali??

OMG~~~
T_T..............tak pernah!!! :DDD

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Adakah kau pernah ditembak ? :X

MichaelJon ? sape nih ? Aizat kan? :))
pernah. dalam game PS2. :PP ngee~~

Tanya lah pape yang korang nak ^^

pnh x nset jatuh lam jmbn?? ee... yekk..

erk.....mana tau nih.?? hahahahah!!
yeah, pernah jatuh. tapi bukan saya yg buat.!! adek saya yg bt. T_T habis nset ku...dah la tu nset first aku.
adek..sampai aty hang bagi jatuh nset aku. nasib boleh amek balik. T_T

Tanya lah pape yang korang nak ^^

pnh x ngigau smpai jatuh katil?? dh lah jatuh katil, pstu hempap org lak yg tdo kt bwh tu . pnh x??

hahahahah!! :DDD
setakat ni tak pernah ngigau lagi. :PP jatuh katil..pernah la. T_T sakit wooo..
hempap org? haha! bwh katil i lantai la. :DD

Tanya lah pape yang korang nak ^^

pnh x tek burung jatuh kt pale ato mane² bhgian anggota bdn??

hahahahahahah!!!!! :DDD
todiaaaa..soalan...hahaha.! kelakar tol.!
alhamdullilah. setakat ni belum pernah kena lagi tapi kalau kat kereta, ahh~ jangan ckp r. memang ade punye. kuang ajo punye burung. T_T

Tanya lah pape yang korang nak ^^

saudari jgn jwb soklan ni bleh?

haha! adehhh~ dah anda tanya, saya jawap la. T_T

Tanya lah pape yang korang nak ^^

saudari ni jiran ag coco ke? asal tau bnyk ttng dy? jelez tau..^0^..

haha! sebab saya minat kumpulan indie. bila dah minat, semua benda nak tau. :D tambah2 lagi kalau band tu ade budak kedah, lagi la saya nak tau sb saya budak kedah!. :) heheh! btw, saya bkn jiran AG COCO cuma 1negeri dgn dya. :)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

hang penah kena buasir dak?

buasir ? mintak dijauhkan. T_T
tak pernah kena pown. kenapa? hang penah kena ka? qasa cm na?

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Thursday, June 10, 2010

hang ada rasa gatai nak kahwin dak??

alamak, soalan cepumas nih ! :D
emmmm..mmmmm..hmmmmm...urmmmmm....
tu lah jawapan cek.! haha.! maknanya...TAK. :D

Tanya lah pape yang korang nak ^^

Kena Tag !

Emm..kena tag dengan Fid - http://blazenet.blogspot.com/ maceh ea.! :)


It's harder than it looks
Copy (maaf, anda tak boleh copy di blog saya sebab saya banned ) Make your own notes
Erase my answer
Enter yours and tag 5 people
Use the first letter of your name to answer each of the following question..
They have to be real nothing made up
If the person before you have same first initial, you must use different answer..
You cannot use any words twice and you can't use your name for the boy/girl name question..

N :

What is your name: Nur Najaa
A four letter word: Naja
A boy's name: Najad ? :D
A girl's name: Najaa la. :D
An occupation: Neurologist (hah.! amek kaw.!  xD)
A colour: N...kaler ape start dnegan N weh.??? T_T
Something u wear: New sandal. baru je beli taw tak. :)
A food: Nugget. emm..yummy.!
Something found in the bathroom: Nothing. haha.!
A place: New York. :D
A reason to be late: Nak mai dah td tp keta rosak. :DDD
Something you shout: Nak nugget !! :DD
A movie title: Night At The Museum :)
A musical group: New Boys. :)
An animal: Night Crawler
A street name: Nolan road. (aku lantak je nih) :P

Nak tag sapo nih.? Adehh...mano2 yo la. Kepada nama berkenaan sila jawap ya. :)
Hazwan tweet2. :)
Qilly (lama dya nih tak on9)
Massy (mak cik) hahaa!
milo secawan. ahha !

DAH !



da buat da, ad kua kat fb x ?

tade la. huhu.~~

Tanya lah pape yang korang nak ^^

best x kalo dpt tampor org??

wuish~ kalau la aku dapat tampo orang, memang best.!! :DD hahaha! (sound macam jahat je kan? xD) nape? nak ku tampo mu ke.? meh2..tangan ni free je nak hayun ke pp mu yg halus mulus tu. :P (jahat gila aku xD)

Tanya lah pape yang korang nak ^^

hang ni tak dak keje lain ka?? asik intrnet je . sume website nk masuk . sume akaun nk wat . takdak keje ek??

laa...hang jeles apa ? suka ati aku la. akaun aku bukan akaun hang! adehh~~ pasai aku tadak keja lain la aku explore semuanya. aku suka hang ni, suka tanya soalan yang buat aku panas hati. tapa2, sila tanya lagi. ^^

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

awat dok nak nmpk ketot ja. bla nak tinggi?

gagggagaa~~ nak wat cena..tinggi tu tamaw naik. :DD haha.!

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

hang rasa hang comey dak??

hang sapa wey.? aku tak rasa aku comey pown. huduh piang ada r. hang laki ka pompuan.? nak tanya hang gak, hang qasa hang chomey ta.? tu klu hang pompuan. klu laki, hang nsem ka.? :D

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

najaa??name penuh??

nama penuh seperti yang tercatat di dalam surat beranak dan juga IC adalah..ehem2..malaz nak gtaw. :)

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

najaa umo bpe ni??*wink

umo ea...5+5-5+5+5+1 = sila jawap. :D *wink*

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

Wednesday, June 9, 2010

adakah anda suka mengawal comel /cantik di depan lelaki??

sapa tanya ni wey ??? T_T
adehhh..kalau boleh, saya tamaw jumpa laki.
segan gila~~ =.=
tp kalau dah terjumpa, tak di nafikan, betul kata anda and hey, bukan saya sorang je yang kontrol2 ni, ramai lagi~

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

bila nk bagi no tepon adek?

erk..sapa ni.? :DD
no tepon..alaa..tayah la..kenal2 kat sini sudah. :)

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

Tuesday, June 8, 2010

Draw Muhamad Day

Tgk tajuk pown, korang semua dah tahu kan.? hemm...memang lahanat orang yang buat event tuh termasuk orang yang komen, orang yang lukis pic tuh dan semua yang sokong event nih. ahh..bak kata oqang kedah, kojaq.!

saja letak gambaq besaq2 supaya hampa nampak. :P
nampak kan.? :P

Salam... hai awak... :-) saje kacau,perasan awk comment dkt Oh Tidak.....

w'salam. :)
hye awak. :)
oh, heheh. that my fav website. :))

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

Monday, June 7, 2010

hi..sapekah kamooo???

hye. :)
saya.? saya najaa. :)

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

hai hai :) dah view u punya.very nice jugak :)

ngee~~ thankz. :DDD

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

eh awak awak. cane nak hide bil fllowers mcm kat blog awak tu?

eh saya saya. :D
oh yg tu. saya tak hide pown sebenarnya. ni sebab layout blog ni. dah la word tu warna hitam, layout saya plak wana hitam. menang tak nampak r. :DD ngee~~

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

Sunday, June 6, 2010

slaen bh, aku ade personal blog.. http://chreet.blogspot.com.. interested?

chreet..ape plak maknanya tuh.? T_T
boleh tahan. :))

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

sape ni eh? :D

hoho.! entah. makhluk asing kowt. :DD

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

Saturday, June 5, 2010

hye. blog i best x? ehehe..

hye. :)
blog anda best. (jawapan selamat)
hahaha.! :DDD

Ask me anything u want but please behave ur word ok.?

Sapa nak duit.? :D

Baik. Kalau anda dah lama tengok blog saya, anda akan perasan perubahan yang berlaku pada blog saya.
Macam2 yang telah dibuat untuk kepuasan hati saya dan juga anda.
Antara perubahan yang saya dah buat :

Tukar Layout.
Letak iklan yang menarik.
Buat formspring supaya anda boleh tanya saya soalan.
Letak nuffnang.
Dan yang terbaru, saya letak ManggaOnline Ad.


Untuk ManggaOnline Ad tu, saya dah invite 5orang kawan saya. :)
Diowang adalah :
Afifah. - http://ifatasya.blogspot.com/
Naufal Aqli. - http://qillynqiela.blogspot.com/
Muhamad Hazwan. - http://MeAndKeyboard.wordpress.com
Mastura Hasani. - http://cloudbourne.blogspot.com/
Najaa Mastura. - yg ni tataw. :DD but nama dya sama ngan nama saya dan dia cantik. :)

So, kepada nama2 berikut, sila bukak e-mail anda dan check inbox. :)
Sekian terima kasih.
Pape hal, sila tanya saya. :)

Aku dapat hadiah dari Hot Fm.!

heheh.! aku saja2 ja masok contest kat Hot Fm tuh.
Aku tgk hadiah dya, mcm best ja.
Aku pown jawap je la soalan tuh dan bagi slogan biasa aku.
Tak sangka plak menang. hoho.!
Maceh Hot Fm. Hanya 10 orang je yg menang and I'm one of them. :D
Ni la hadiah nya. :)

hoho.! aku kan minat indie sb tu aku masok contest tuh. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails